Muziek

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het aanbod (zie disclaimer).

Vioolles

Gerda van Donk

Postadres

Spehornerbrink 12 7812 KB Emmen

Locatie

Muziekschool MM Handelsweg 14 7826 TC Emmen

Website

http://gerdavandonk.nl

Discipline

Snaarinstrumenten

Aanbod

Individuele vioollessen voor kinderen en volwassenen

Lesvorm

Individueel

Opleiding(en)

Doelgroep

Alle leeftijden

Gerda van Donk geeft vioolles aan zowel kinderen als volwassenen. De leerling en het speelplezier vormen daarbij een belangrijk uitgangspunt. Het doel is muziek maken, het leren bespelen van het instrument is het middel. Door deze individuele en persoonlijke benadering kan elke leerling zich optimaal ontwikkelen in een traject op maat.

De lessen zijn individueel en voor alle leeftijden. Kinderen kunnen starten vanaf 5 jaar, ook volwassenen zijn welkom, zowel gevorderden als beginners.

Vanaf het begin is er veel aandacht voor de techniek en een goede houding, waarbij de werklust van de leerling niet mag ontbreken.  Tijdens de lessen is er veel aandacht voor samenspel. De leerlingen worden door de docent begeleid op de piano of de viool. Ook wordt er regelmatig uit een boek met een cd gewerkt, zodat ook thuis kan worden samengespeeld.

Een aantal keren per jaar is er een voorspeelmiddag of -avond, waarbij de leerlingen zich aan elkaar en aan de ouders te presenteren. Neem contact op voor meer informatie en een gratis proefles!