Beeldend

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het aanbod (zie disclaimer).

Docent beeldende kunst en vormgeving

Fia Visser

Postadres

Dorpsstraat 62 7863PD Gees

Locatie

Dorpsstraat 62 7863PD Gees

Website

http://www.fiavisser.nl

Discipline

Tekenen, schilderen en afgestudeerd grafisch ontwerper.

Aanbod

Beeldend onderwijs en grafisch ontwerp.

Onderwijs type
  • PO
  • VO VMBO
  • Havo / vwo
Lesvorm

Groep

Soort activiteit
  • lessenserie
  • workshop
Opleiding(en)

Groepsgrootte

Ik heb ervaring met lesgeven aan grote groepen.

Doelgroep

Alle leeftijden

In 1985 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper. Daarna heb ik de opleiding tot docent beeldende kunst en vormgeving voltooid. Nu werk ik twee dagen per week als grafisch vormgever bij het Hunebedcentrum in Borger. Ook werk ik als docent Aquarel en Tekenen & schilderen bij de AKE in Emmen en bij Schildersgroep Exloo.

OverĀ  Aquarelleren:
Aquarel is een bijzonder veelzijdig materiaal en lastig te verwerken. Diverse technieken komen aan bod. Van los ‘nat in nat’ tot heel precies. En veel mogelijkheden daar tussen in. Er zijn cursussen voor gevorderden en voor beginners. De nadruk ligt op een plezierige en ontspannen sfeer waarin je vorm leert te geven aan dat wat je boeit. Je ontdekt hoe te denken in vormen, contrast, kleuren, diepte en sfeer.

Over Tekenen & schilderen:
De zes beeldaspecten: vorm, kleur, licht, structuur, ruimte en compositie passeren op een speelse manier de revue. Je leert hoe je deze beeldaspecten gebruikt. De cursist is vrij om eigen materiaal te kiezen. Aquarel, olieverf, acryl maar ook pen en inkt. De nadruk blijft op goed kijken en je techniek- en materiaalkennis vanuit je eigen niveau gebruiken en verbeteren. Een vertrouwde omgeving is daarbij belangrijk