Muziek

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het aanbod (zie disclaimer).

Wiebeltenen

Jorien Elout

Postadres

Kerkstraat 11 9882 PG Kommerzijl

Locatie

Wij komen langs op school.

Mobiel

0648943475

Website

http://www.wiebeltenen.nl

Website

info@wiebeltenen.nl

Discipline

Aanbod

Wiebeltenen geeft schoolconcerten waarbij leerlingen gelijk mee spelen. We bieden voorbereidende lessen aan en geven docentenworkshops.

Onderwijs type
  • PO
Soort activiteit

voorstelling

Lesduur

Lessen: 1 uur Concert: 1 uur uur

Groepsgrootte

60

Doelgroep

onderbouw

Frequentie activiteit

Lessen: 1 tot 6 lessen Concert: eenmalig, meerdere op een dag mogelijk.

Kosten

Schoolconcert groot €1062,- voor 1 concert. Inclusief reiskosten, leskaarten, licht en geluid. Extra concert op dezelfde dag: €350,- Schoolconcert klein: €575,- extra concert op dezelfde dag: €200,- Lessen: €65,- per uur- Docentenworkshop vooraf 2,5 uur €300,- programma op maat * Prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten, leskaarten, licht en geluid.

Meespeelconcert met lessenserie – Waar Wacht je Nog Op?

Zing, klap in je handen en pak een instrument, laat horen wie je bent! Het Wiebeltenen meespeelconcert is een feest voor kinderen uit de groepen 3 t/m 6. Tijdens het concert spelen en zingen de kinderen mee met de muzikanten, ze worden zo een deel van onze band! Het concert is theatraal aangekleed rondom onze nieuwe kinderliedjes. Tijdens de (optionele) lessen bereiden we de liedjes uit het concert voor met de leerlingen. In deze volwaardige muzieklessen komen alle muzikale domeinen aan bod. De kinderen krijgen ook de gelegenheid om hun eigen stempel op een lied te drukken. Bij de voorstelling staat elke klas een keer in de schijnwerpers met ‘hun’ lied. De lessen worden gegeven door Jorien of Robert.

Het is ook mogelijk om het concert zelf in de klas voor te bereiden met Wiebeltenen-leskaarten. Het concert is groot klein te boeken.
Groot: met 4-koppige band, een geweldig feest!
Klein: akoestische setting met Robert en Jorien.