Multimedia

De beheerder van deze site is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het aanbod (zie disclaimer).

Grote Broer Kunsteducatie

Daniëlle Borger

Postadres

Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle

Locatie

We komen naar jullie toe.

Telefoon

024-2034016

Mobiel

06-405 82 607

Website

http://www.grotebroer.nl

Website

danielle@grotebroer.com

Discipline

Animatie, Film/ Video, Vloggen

Aanbod

Workshops in verschillende discplines van de digitale media. Van animatie, tot vloggen tot het speellab.

Onderwijs type
  • PO
Soort activiteit

lessenserie

Lesduur

vanaf 90 minuten uur

Groepsgrootte

10 - 30

Doelgroep

Alle leeftijden

Kosten

€ 325,00 voor de eerste 90 minuten. Elk volgende 90 minuten aan workshops op dezelfde dag, door dezelfde workshopdocent kost € 100,00

Virtual reality, vloggen en de workshop Sprookjesfilm. We laten kinderen kennismaken met technieken die passen bij de 21ste eeuw. En we hebben nog veel meer leuke digitale media workshops!

Vloggen
Kinderen kijken uren per week naar vlogs. Onder leiding van een workshopdocent van Grote Broer gaan de kinderen aan de slag met het maken van hun eigen vlog. Tijdens deze workshop leren de leerlingen een verhaal voor de camera te vertellen in 2 minuten. De leerlingen kiezen zelf een onderwerp, presenteren voor de camera, filmen en monteren: alles komt aan bod.

Virtual Reality
Tijdens deze workshop spelen álle kinderen de hoofdrol in hun eigen Virtual Reality film. De leerlingen bedenken een verhaallijn voor de film en gaan vervolgens zelf acteren. De film wordt opgenomen met een speciale virtual reality camera. Deze filmt 360 graden in het rond.

Sprookjesfilm
De kinderen worden tijdens deze workshop echte acteurs in een film over Hans en Grietje, Klein Duimpje of Roodkapje. De opnames beginnen wanneer de docent van Grote Broer opnieuw langskomt en alle ingestudeerde scènes gaat vastleggen. De door ons gemonteerde sprookjesfilm kan vervolgens overal vertoond worden.